Initiatief Heijeplein

Een van de winkeliers bij het Heijeplein heeft via de Wijklijn de Gemeente Dordrecht benaderd om een probleem met de afvalbakken op het plein te bespreken. Op het plein staan wellicht te weinig afvalbakken. Het blijkt dat de afvalbakken ieder week te snel vol zitten, hierdoor ligt er veel zwerfvuil op het plein. De winkelier wil dit probleem graag oplossen.


Onze wijkregisseur heeft contact opgenomen met de winkelier, uit een gesprek bleek dat deze winkelier bereid is om zich in te zetten en de overlast van zwerfvuil aan te pakken. De komende periode wordt er samen met de Gemeente Dordrecht bekeken of er extra vuilnisbakken beschikbaar zijn. Deze vuilnisbakken worden dan waarschijnlijk door de winkeliers onderhouden en regelmatig geleegd. Het zwerfvuil wordt momenteel al  regelmatig door hen opgeruimd. We zoeken tevens samen met de winkeliers naar mogeijkheden om de boomspiegels op het plein te verfraaien zodat ze ook gemakkelijk door de winkeliers te onderhouden zijn

Wilt u ook meewerken aan het verfraaien en/of het onderhoud van uw straat of omgeving? neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Misschien ontstaat er ook in uw straat iets moois!


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Activiteiten initiatief Heijeplein

 

 

januari 2018

Eerste contact met initatiefnemer


 
februari/maart 2018
 
Uitwerken plannen in overleg met gemeente en initiatiefnemer

 

 

DSC01289
28-03-2018-3
28-03-2018-2
28-03-2018-1
28-03-2018-4

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie