Samen denken, samen doen

 

gaat niet goed met bijen en kan catastrofaal economie

VOER DE BIJ BIJ

Samen met The Pollinators maken wij de wereld een stuk mooier en kleurrijker. Samenwerken aan een kleurrijke buitenruimte! A-Garden dient als voedselbank voor de bijen. U kunt bij ons (gratis) afhalen op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 16.00 uur (Zuidendijk 519a te Dordrecht) zakjes biologisch bloemzaad. Eén zakje bloemzaad bevat zaad voor 4m2.

 

Geen mogelijkheid om af te halen? Bezorging in de wijken Sterrenburg én Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven. Bel ons op en wij brengen het bij u langs! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 16.00 uur via 078-6164277. Geef uw naam en adres door. 

 

Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen rondom het Coronavirus.

 

 

Wat zijn uw ideeën voor uw wijk? Samen met u benutten we de beste ideeën om van de wijk úw wijk te maken. Denkt u met ons mee?

 

De wijk dat zijn wij legt dé link tussen het onderhouden en aanleggen van de openbare ruimte in uw wijk en uw eigen inbreng daarbij als burger. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor u als gebruiker van de openbare ruimte om mee te denken en mee te doen in uw eigen straat en/of buurt. We nodigen u van harte uit om mee te doen met een bestaand initiatief in éen van de wijken. Ook zijn we zeer benieuwd naar uw eigen ideeën.

Onze wijkregisseur komt graag bij u langs.

Kies uw wijk!

 

 

Wielwijk

Wielwijk

- Dordrecht -

Crabbehof

Crabbehof

- Dordrecht -

Zuidhoven

Zuidhoven

- Dordrecht -

Sterrenburg

Sterrenburg

- Dordrecht -

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie