Krispijn

 

Krispijn is een wijk mooie Dordtse wijk die zich rond 1915 heeft ontwikkeld. Na Oud-Krispijn werd na de oorlog ook Nieuw-Krispijn opgebouwd. Op diverse plekken en op verschillende manieren participeren ook in deze wijk burgers, maatschappelijke organisaties, verenigingen en bedrijven in de openbare ruimte. De betrokkenheid en diversiteit aan burgers en andere gebruikers van de openbare ruimte die zich inzetten voor de wijk zorgt er voor dat er ook in deze wijk een aantal kleurrijke initiatieven van de grond is gekomen en/of zich nog in de opstartfase bevind.

 

Sinds 1 januari 2018 is de wijkdatzijnwij vanuit het groenbestek Krispijn actief betrokken bij het opzetten en ondersteunen van burgerparticipatie in deze mooie en door haar historie voor Dordrecht zo karakteristieke wijk. We maken hierbij gebruik van de ervaring die we op ander locaties in andere wijken tot mooie successen heeft geleid. We zijn dan ook hard op zoek naar burgers, verenigingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties in Krispijn die samen gáan voor een mooi en betrokken Krispijn en zich op die manier samen in willen zetten voor de wijk.

Bekijk alle initiatieven

Initiatief

Wielwijk

 

Wat zijn uw ideeën voor de wijk? Samen met u benutten we de beste ideeën om van de wijk uw wijk te maken. Denkt u met ons mee?

 

Niminciis qui ut odi rectum reperferum as ad quia veribeaqui con con pos arum que eni quam volorat uritius sed etusape llorata temqui ipsae consequ iatque voluptatent evel magnim que esequatus ra intis aut aborum iuritiunt apedicimus et hari omnimpo rectior entoris audicium in con pa porit ipsandi volut ut hariant pliquam

 

Itatemq uatem. Ehenduc ipsam, amus el idellut quibus eribus aliquidebis rem hit prero moloreiurem fuga. Nam quiatur simpor aut rem nim imet dus, conet abor auditio ribus, quat ducim inum quodi sapiderspid quis eseque volupta tiorundamus.

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie