Dordrecht

Dordrecht

- Bekijk alle wijken -

Initiatieven in uw gemeente?

Initiatieven in uw gemeente?

- Lees meer -

Informatie opdrachtgevers

De wijk dat zijn wij legt dé link tussen het onderhouden en aanleggen van de openbare ruimte in uw wijk en de eigen inbreng van de burger. Onze ervaring heeft ons geleerd dat er zeer veel mogelijkheden zijn voor u als inrichter en toezichthouder van de openbare ruimte om burgers mee te laten denken en mee te laten doen in hun eigen straat en/of buurt.

 

Bent u geïnteresseerd in de manier waarop we dit mée denken en mée doen vormgeven in diverse wijken en daardoor samen met een zeer diverse samenstelling van burgers uit deze wijken een kleurrijk pallet aan initiatieven zijn gestart in de afgelopen jaren?

 

Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om een en ander te presenteren en de mogelijkheden te bespreken.

Algemene informatie

De wijk dat zijn wij legt dé link tussen het onderhouden en aanleggen van de openbare ruimte in uw wijk en uw eigen inbreng daarbij als burger. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor u als gebruiker van de openbare ruimte om mee te denken en mee te doen in uw eigen straat en/of buurt. We nodigen u van harte uit om mee te doen met een bestaand initiatief in éen van de wijken. Ook zijn we zeer benieuwd naar uw eigen ideeën.

 

Onze wijkregisseur komt graag bij u langs.

Home

This is a hidden article.

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie