gaat niet goed met bijen en kan catastrofaal economieVOER DE BIJ BIJ

 

Samen met The Pollinators maken wij de wereld een stuk mooier en kleurrijker. Samenwerken aan een kleurrijke buitenruimte! A-Garden dient als voedselbank voor de bijen. U kunt bij ons (gratis) afhalen op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 16.00 uur (Zuidendijk 519a te Dordrecht) zakjes biologisch bloemzaad. Eén zakje bloemzaad bevat zaad voor 4m2.

 

Geen mogelijkheid om af te halen? Bezorging in de wijken Sterrenburg én Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven. Bel ons op en wij brengen het bij u langs! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 16.00 uur via 078-6164277. Geef uw naam en adres door. 

 

Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen rondom het Coronavirus.

 

 

Informatie voor opdrachtgevers

De wijk dat zijn wij legt dé link tussen het onderhouden en aanleggen van de openbare ruimte in uw wijk en de eigen inbreng van de burger. Onze ervaring heeft ons geleerd dat er zeer veel mogelijkheden zijn voor u als inrichter en toezichthouder van de openbare ruimte om burgers mee te laten denken en mee te laten doen in hun eigen straat en/of buurt.

Bent u geïnteresseerd in de manier waarop we dit mée denken en mée doen vormgeven in diverse wijken en daardoor samen met een zeer diverse samenstelling van burgers uit deze wijken een kleurrijk pallet aan initiatieven zijn gestart in de afgelopen jaren?

Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om een en ander te presenteren en de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie