Initiatief Crabbehoeve

Samen met een aantal vrijwilligers die ook actief zijn voor bewonersbedrijf Crabbehoeve wordt een deel van het plantvak dat naast kasteel Crabbehof is gelegen onderhouden. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van onkruid, het opruimen van zwerfvuil en het opruimen van blad e.d. Ook worden er soms snoeiwerkzaamheden uitgevoerd.

Lees meer

Initiatief Karnebeekstraat/­Polakstraat

Een van de initiatieven van “het eerste uur” in Crabbehof is het initiatief aan de van Karnebeekstraat/Polakstraat. Bewoners van de Vve van deze straten hebben ons benaderd met de vraag of wij hen kunnen assisteren bij bepaalde werkzaamheden die zij zelf in hun binnentuin uitvoeren. In ruil daarvoor zijn zij bereid om een deel van het onderhoud van de buitenruimte rondom hun eigen terrein voor hun rekening te nemen.

Lees meer

Initiatief Joop den Uijlstraat

Een aantal bewoners van de Joop den Uijlstraat hebben begin 2017 meegewerkt aan de renovatie van een plantsoen in hun straat. Allereerst hebben de bewoners met elkaar hun wensen besproken, hier is vervolgens het plan uit ontstaan. Vervolgens is dit plan met de Gemeente Dordrecht en 'De wijk, dat zijn wij' besproken en verder uitgewerkt. In maart 2017 hebben een groep buurtbewoners geholpen bij het aanplanten van het nieuwe plantsoen.

Lees meer

Initiatief VVE Nolensweg

Een aantal bewoners van het appartementencomplex "De Nolensweg" onderhoud al een aantal jaren een klein deel van hun tuin namens de vereniging van eigenaren. Ook wordt hierbij een flink deel van de openbare ruimte onderhouden.

Lees meer

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie