Initiatief Crabbehoeve

Samen met een aantal vrijwilligers die ook actief zijn voor bewonersbedrijf Crabbehoeve wordt een deel van het plantvak dat naast kasteel Crabbehof is gelegen onderhouden. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van onkruid, het opruimen van zwerfvuil en het opruimen van blad e.d. Ook worden er soms snoeiwerkzaamheden uitgevoerd.Op de website van Crabbehoeve staat onderstaande uitleg over de activiteiten die vanuit dit bewonersbedrijf plaatsvinden:
Crabbehoeve is een bijzondere ontmoetingsplek en verrassende locatie in Dordrecht. Onze gezellige lunchroom is dagelijks geopend. Iedereen is hier welkom voor een heerlijke bak koffie met wat lekkers. We beschikken ook over een sfeervolle vergaderruimte en creatief atelier. Rondom het gebouw ligt een grote moes- en beleeftuin met zonnig terras. De verse groenten en fruit zijn in het seizoen te koop.

Iedere week vinden er leuke activiteiten plaats. Van taalcaf├ę tot bewegen voor ouderen, van voorlezen voor peuters tot kids-club en van schildersatelier tot textieltafel. Maandelijks vinden er ook afwisselende workshops, diners en evenementen plaats. We bieden diverse mogelijkheden voor feesten en zakelijke arrangementen. Daarbij kan de catering afgestemd worden op uw wensen. Crabbehoeve werkt met een groep enthousiaste vrijwilligers. De inkomsten kunnen daardoor ten goede komen aan faciliteiten en activiteiten voor de wijk.

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van Crabbehoeve of wilt u mee doen als vrijwilliger in de wijk.
Neem gerust contact met ons op


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Activiteiten initiatief Crabbehoeve

 

 

Een keer per twee weken wordt er door deze vrijwilligers onderhoud gepleegd in de groenstrook.

 

Exacte data zijn niet bekend.

 

 

Crabbehoeve 1
Crabbehoeve 2

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie